högforsgst

Avoin työpaikka: Taloushallinnon asiantuntija Leppävirralle

Haemme nyt vahvistusta taloushallinnon tiimiimme Leppävirralle!

 

Taloushallinnon asiantuntijana alkuvaiheessa työtehtäviesi pääpaino on ostoreskontrassa, jossa vastuullasi on osto- ja hyvityslaskujen tiliöinti, kohdistaminen, tarkastaminen sekä laskujen kierrättäminen. Myöhemmin työnkuvaasi on tarkoitus laajentaa myös muilla monipuolisilla taloushallinnon tehtävillä kuten esimerkiksi varasto- ja käyttöomaisuuskirjanpito sekä controller-henkiset tehtävät kuten katelaskenta sekä talouslukujen analysointi, budjetointi ja seuranta.

Sinulla voi olla jo aikaisempaa kokemusta reskontrasta tai voit olla urasi alussa, työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaisesti. Tärkeintä on, että olet nopea oppimaan uutta  ja innokas kehittämään osaamistasi!

 

Toivomme Sinulta:

 

– Tehtävään soveltuvia opintoja taloushallinnon alalta

– Numerotarkkuutta ja huolellista työotetta

– Tiimityötaitoja

– Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

– Hyviä IT-taitoja

 

Tarjoamme sinulle:

 

– Työn kansainvälisessä ja vahvasti kasvavassa yrityksessä

– Kattavan perehdytyksen tehtäviin ja osaavan tiimin tuen

– Kilpailukykyisen palkan

– Liukuvan työajan ja mahdollisuuden etätyöhön osan viikosta

 

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 10.6.2022. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, työsuhde on vakituinen. Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Go On henkilöstöpalveluiden kanssa, ja valittu henkilö työllistyy suoraan HögforsGST Oy:n palvelukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On henkilöstöpalveluiden HR-asiantuntija Maija Kallio numerosta 0405603013 (ma-pe 8-16) / maija.kallio@go-on.fi.

 

Hae työtä