Tulevaisuuden energiaratkaisuilla kohti parempaa maailmaa

Pyrimme tuotteillamme tarjoamaan ihmisille helpon tavan säästää energiaa. Panostamme tuotekehitykseen, jotta voimme osaltamme viitoittaa tietä kohti parempaa ja ympäristöystävällisempää kaukolämpöä.

Matkalla tärkein voimavaramme ovat innovatiiviset ja osaavat työntekijämme. Haluamme pitää kiinni osaajistamme myös silloin, kun he kasvavat ohi tehtävänkuvansa vaatimusten. Kannustamme työntekijöitämme uuden oppimiseen ja pyrimme tasoittamaan heidän polkuaan kohti uusia haasteita. Meillä varastotyöntekijä voi kasvaa aina osakkaaksi asti. 

Uskomme asiaamme 110 prosenttisesti, emmekä pelkää näyttää sitä. Työilmapiirimme on rento, huumorintajuinen ja auttavainen. Samalla olemme kuitenkin intohimoisia, rohkeita ja tehokkaita – aivan kuin tulee ollakin, jos tavoitteena on vaatimattomasti pelastaa maailma.

Miksi valita meidät?

 

Sydän ja käsi
Teemme työtä, jolla on tarkoitus. Missiomme on pelastaa – tai ainakin parantaa maailmaa.
Nuoli ylös
Olemme kansainvälinen yritys, jossa vain taivas on kehityksen, kasvun ja etenemisen rajana.
hehkulamppu
Arkeamme täyttää ongelmanratkaisu ja uusien asioiden oivaltaminen – joka päivä.
kaksi ihmistä keskustelee hymyillen HögforsGST:n tuotantotiloissa

 

 

 

Tuemme työntekijöitämme matkalla kohti unelmien urakehitystä

 

Olemme kansainvälinen kasvuyritys, jossa käytännössä vain taivas on työntekijöidemme urakehityksen rajana. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja teemme kaikkemme mahdollistaaksemme heille mieleisen urapolun HögforsGST:llä. On kyse sitten uusien työtapojen kokeilemisesta, kouluttautumisesta tai uuteen rooliin heittäytymisestä, haluamme auttaa osaajiamme saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

 

Maailmanluokan tuotteet trendien aallonharjalla 

 

Tavoitteenamme on jatkuvasti oivaltaa uutta ja kehittää tuotteitamme sekä työskentelytapojamme. Työskentelemme yhteiskunnallisesti merkittävien tuotteiden ja teemojen parissa. Pyrimme löytämään energiatehokkaimpia ratkaisuja, ja omalla työllämme edistämään kaukolämmön kehitystä ympäristöystävällisempään suuntaan. Olemme kekseliäitä, innovatiivisia ja luovia: tuotekehityksemme parissa työskentelee huippuammattilaisia.

3D-suunnittelija työssään tietokoneella näyttöjen ääressä
Neljä miestä kokouksessa pöydän ympärillä

 

Uskomme intohimoisesti omaan tekemiseemme

 

Meillä jokainen uskoo tuotteisiimme ja aitoon mahdollisuuteen vaikuttaa. Tämä näkyy intohimoisena työotteena. Kuuntelemme kaikkien ideoita ja olemme avoimia uudelle. Teemme päätökset yhdessä ja olemme tarvittaessa valmiita myös kompromisseihin. Ilmapiirimme on rento ja toiset huomioon ottava. Juuri siitä syystä pystymme myös keskustelemaan asioista suoraan ja avoimesti. 

 

Huippuluokan työkalut ja toimitilat

 

Osaajat ovat suurin voimavaramme. Ymmärrämme, että voidaksemme pitää kiinni osaajista meidän pitää pyrkiä tekemään heidän työstään mielekästä. Tavoitteenamme on, että työntekijöillämme on aina käytössä hyvät ja modernit työkalut, jotka mahdollistavat onnistumisen. Satsaamme myös toimitilojemme siisteyteen, toimivuuteen ja viihtyvyteen. Meillä kukaan ei työskentele tunkkaisessa työpajassa, vaan tilamme ovat valoisia ja viihtyisiä.
 

Mies työskentelee CNC-koneella

Tulevaisuuden lämmitysratkaisuja

HögforsGST on suomalainen, korkeatasoisten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenien kokemus LVI-alan hankinnan, valmistuksen sekä myynnin ja markkinoinnin osa-alueilta Euroopassa ja Aasiassa. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa Leppävirran tehtaallamme, missä myös pääkonttorimme sijaitsee. Yrityksellämme on kattava myyntiverkosto ympäri Suomen sekä tytäryhtiöt Ruotsissa ja Norjassa. Merkittävä osuus liikevaihdostamme tulee viennistä. Voit kurkistaa arkeemme videolta.

Olisiko meillä paikka juuri sinulle?


Suuren kasvun myötä tarvitsemme jatkuvasti lisää erilaisia osaajia ja osaamista. Organisaatioomme mahtuu monenlaisia rooleja, ja hyvälle osaajalle löydetään sopiva paikka.

 

FIKSU-TIIMI

Fiksu-tiimi suunnittelee tuotteidemme uuden sukupolven ohjausjärjestelmät. Tiimissä työskentelee mm. järjestelmäkehittäjiä, tuotepäälliköitä ja teknisen tuen asiantuntijoita, joilla on osaamista esimerkiksi sovellussuunnittelusta, prosessiohjelmoinnista ja lämmitysjärjestelmien automaatiosta. Tiimissä työskentelee sekä kokeneita osaajia että vastavalmistuneita talentteja. Tiimin tekijöitä yhdistää insinööritausta sekä vahva asiakaspalveluhenkisyys. 

 

SUUNNITTELU-, TUOTEKEHITYS- JA SERVICE-TIIMIT

Päivittäisen suunnittelun tiimissä tuotetaan tuotedokumentaatiota tuotteiden käyttöä ja valmistusta varten. Tehtäväkirjo jakaantuu LVI:n, 3D:n ja sähköautomaation osa-alueisiin. Tuotekehityksessä keskitytään taas uusiin tuotteisiin ja tuotepäivityksiin. Service-tiimi hoitaa reklamaatioiden käsittelyn ja after sales -toiminnot. Tiimeistä löytyy lupsakoita savolaisia osaajia, joilla on kokemusta  LVI:n, sähköautomaation tai konepajan mekaanisen suunnittelun suunnittelutehtävistä.

 

HANKINTA- JA LOGISTIIKKATIIMIT

Hankintatiimi vastaa HögforsGST:n ostoista, joten nopea reagointikyky, tarkkuus ja hyvä neuvottelukyky ovat avainasemassa. Tie hankintatiimiin voi käydä montaa kautta, ja nykyisessä tiimissä on mm. logistiikan kautta taloon tulleita. Myös logistiikasta löytyy pitkän kokemuksen varastotyöntekijöitä, mutta myös alan tuoreempia osaajia. Logistiikan vastuualuetta ovat lähtevästä ja saapuvasta tavarasta huolehtiminen. 

 

TUOTANTO

Tuotannosta löytyy sekä työntekijätason että esimiestason tehtäviä. Suurin osa tuotannon esimiehistä on tehnyt pitkän uran HögforsGST:llä. Heillä on taustaa esimerkiksi kokoonpanon, osavalmistuksen ja sähköteollisuuden puolelta. Tuotannon esimiehiltä vaaditaan jämäkkyyttä, sosiaalisia taitoja sekä johtamiskykyä. Myös tuotannon työntekijöistä löytyy pitkän uran tehneitä, mutta myös vasta alalle saapuneita. HögforsGST:llä tuotannon työntekijät perehdytetään nousujohteisesti tehtäviinsä, joten kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, mutta metalli- tai LVI-alan koulutus on eduksi. Tuotannon väki on rempseää ja huumorintajuista porukkaa, joten töissä on helppo viihtyä.

 

ENGINEER-TIIMI

Engineer-tiimimme on tiimeistä uusin ja vielä suhteellisen pieni. Tiimin työtehtäviin kuuluu mm. järjestelmien mitoitusta ja kaavioiden luontia. Järjestelmät ovat laajoja, joten Engineer-tiimiläisiltä tarvitaan monipuolista osaamista erilaisista lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmistä. Tiimi tekee erittäin tiivistä yhteistyötä myynnin kanssa, ja osalla tiimistä onkin taustaa myynnin parista.