högforsgst hybridheat units on rooftops

Avoin työpaikka: Haemme 3D-suunnittelijaa Leppävirralle

Haemme 3D-suunnittelijaa Leppävirran toimipisteellemme. Vahvistamme nykyistä suunnittelutiimiämme Leppävirralla ja etsimme vakinaiseen työsuhteeseen motivoitunutta, aloitteellista ja tiimityöskentelykykyistä henkilöä, jolle uuden oppiminen on positiivinen haaste.

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan HögforsGST:n moderneja lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja. Tuotat tarkkoja 3D-tuotemallinnuksia sekä asiakaskäyttöön että sisäiseen käyttöömme. Kehität tuotteiden käytettävyyttä, asennettavuutta ja muuta mekaniikkaa. Tehtävään kuuluu vahvasti myös tuotteiden jatkokehitys muun tiimin kanssa.


Odotamme sinulta:

  •  3D-suunnittelun tuntemusta ja teknistä koulutusta
  •  Autocad/Inventor -suunnittelujärjestelmien tuntemusta
  •  Organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista
  •  MS Office -tuotteiden hyvää hallintaa
  •  Englannin kielen taitoa (ruotsin kielen hallitseminen katsotaan eduksi)


Sovit hyvin työyhteisöömme, jos positiivisena persoonana omaat oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Työsi on itsenäistä, mutta tarvitset myös tiimityötaitoja työskennellessäsi osana tiimiä. Aloitteellisuus, järjestelmällisyys, hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky sekä halu oppia uutta ovat avainasemassa tehtävässä suoriutumisessa. Tule suunnittelemaan maailmanluokan vientituotteita yhdessä huippuosaajien kanssa! Tarjoamme viihtyisän ja nopeasti kehittyvän työympäristön sekä reilusti mahdollisuuksia ja haasteita.


Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!


Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: rekry@hogforsgst.com. Sähköpostiviestin aihekenttään nimi ”3D-suunnittelija”. Lisätietoja antaa puhelimitse tekninen johtaja Petri Stranden, puh. 040-309 2297.

 

HögforsGST Oy on vuonna 2004 perustettu, innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava suomalainen cleantech-yhtiö. Suunnittelemme ja toteutamme energiaa säästäviä ilmanvaihto-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä sekä erilaisia hybridiratkaisuja lämmöntuottotekniikoita yhdistäen. Tavoitteenamme on helppokäyttöinen tuote, joka tarjoaa pitkän elinkaaren ja energiansäästön lisäksi mukavaa ja huoletonta asumista ja kiinteistön käyttöä. Valmistamme kaikki tuotteemme Leppävirran tehtaallamme. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 30 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on hieman yli 50 %.