Forsiden | Lösningar | Lösningar för flerfamil…

Lösningar för flerfamiljshus

Världen förändras snabbt och behovet av att göra uppvärmning och kylning mer energieffektivt är större än någonsin. Våra kloka energilösningar är noggrant utformade för att ge effektiv, pålitlig och hållbar uppvärmning och kylning för bostadshus i alla former och storlekar.

Vi erbjuder dig en sund investering för framtiden. Våra klokt utformade värme- och kylsystem betalar snabbt tillbaka sig själva och kan minska uppvärmningskostnaderna avsevärt. Med oss investerar du i en lösning som är lika optimal som den är framtidsäker.

Nedan hittar du information om våra fjärrvärmecentraler, fjärrkyla och hybridvärme som är skräddarsydda för att möta de unika behoven i din fastighet.

Fjärrvärmecentraler

GST Fjärrvärmecentraler

GST utgör kärnan i vårt produktsortiment. Dessa fjärrvärmecentraler har i över 20 år värmt upp byggnader över hela världen. GST är basalternativet för uppvärmning av alla byggnader.

Vad är en fjärrvärmecentral?

En fjärrvärmecentral är en viktig komponent i ett fjärrvärmesystem. Den fungerar som gränssnittet mellan det större fjärrvärmenätet och enskilda byggnader och säkerställer att varje bostad får rätt mängd värmeenergi och varmvatten.

FiksuGST Fjärrvärmecentral

FiksuGST är en toppmodern fjärrvärmecentral med Fiksu-styrsystem. FiksuGST är utformat för att höja din energieffektivitet och få din fastighet att använda energi på ett klokt sätt. Fjärrstyrning, effektbegränsning och flödesoptimering är bara några av de energibesparande funktioner som FiksuGST har..

HybridREADY Fjärrvärmecentral

Våra HybridREADY-fjärrvärmentraler är konstruerade för en framtida integration med förnybara energikällor, som t.ex. frånluftsåtervinning eller bergvärme. Finns funderingar på att i framtiden komplettera med en värmepump eller något liknande, men inte just nu är HybridReady valet för dig.

Fjärrkyla

District cooling substation at a technical room

Som komplement till våra värmelösningar erbjuder vi GST fjärrkylcentraler för att upprätthålla en bekväm inomhusmiljö för invånarna under varmare årstider.

Hybridvärme

Hybridvärme

HögforsGST är specialiserade på hybridvärmelösningar som kombinerar fjärrvärme med andra förnybara energikällor för att maximera energieffektiviteten och hållbarheten.

HybridHEAT-system kan kombinera olika värmekällor på ett sömlöst och effektivt sätt. Hela systemets effektivitet garanteras av vårt eget Fiksu Control System, som möjliggör fjärrövervakning och optimering av värmesystemet.

De mest populära hybridvärme kombinationerna

Fjärrvärme & Frånluftsåtervinning

Genom att integrera fjärrvärme med värmeåtervinningssystem för frånluft fångar vi upp och återanvänder spillvärme från byggnadens ventilationssystem, vilket optimerar energieffektiviteten och minskar uppvärmningskostnaderna. Vi garanterar systemets effektivitet med avancerade komponenter, t.ex. luftbehandlingsaggregatet, som vi konstruerar och tillverkar i vår fabrik.

Fjärrvärme & Bergvärme

Våra hybridsystem kombinerar på ett smidigt sätt fjärrvärmens tillförlitlighet med bergvärmens potential för förnybar energi och utnyttjar jordens naturliga värme för att komplettera byggnadens värmebehov. Med en hybridlösning får du det bästa av två världar från fjärrvärme och bergvärme, utan den stora initiala investering som är förknippad med bergvärmesystem.

Kom igång

För att utforska HögforsGST:s lösningar för flerbostadshus kan du bläddra igenom materialet på vår webbplats och kontakta vårt säljteam! Vårt engagerade team kommer att samarbeta med dig för att utvärdera din byggnads värme- och kylbehov och rekommendera den perfekta lösningen för att uppfylla dina krav.