Energy used wisely

Vi har utviklet varmesystemer og hybridløsninger i over 20 år. I en verden med raskt skiftende behov for smartere energibruk er vi partneren du kan stole på. Vårt mål er å tilby kundene våre kloke og tilpasningsdyktige systemer for å bruke energi så smart som mulig – både for miljøet og budsjettet ditt.

Energiløsninger

Vi designer og produserer våre egne fjernvarme- og kjølesentraler, hybride varmesentraler, styringssystemer og industrielle energiløsninger på fabrikken vår i Finland. Dette gjør vi for å sikre at løsningene våre oppfyller våre høye standarder.

Hva er hybridvarme?

Hybridvarme er en smart og moderne oppvarmingsløsning for eiendommer. Den kan installeres i alt fra rekkehus til store industrikomplekser. Det unike med hybridvarme er at en hybridsentral utnytter flere ulike varmekilder og kombinerer de beste egenskapene i ett og samme system. Denne kombinasjonen av egenskaper gir klare kostnadsbesparelser over tid.

Designere/konsulenter

Når du skal utforme energi- og varmeløsninger i henhold til kundens spesifikasjoner, har vi samlet materiale du kan bruke. Enten du trenger hybridvarme, fjernvarme, jordvarme eller fjernkjøling, sørger vi for at du får den beste informasjonen vi kan tilby, slik at prosjektplanleggingen blir så smidig og vellykket som mulig.

Eier/forvalter av eiendommen

Med vår hjelp kan du få alternativer som både bruker energi på en klok måte og øker verdien på boligen din. Vi ønsker å hjelpe deg med å ta kloke valg som du kan presentere for boligselskapet ditt. La oss vise deg hvorfor hybridvarme er et klokt valg for eiendommen din, både med tanke på investering og verdi.

Entreprenører

Vi ønsker å gjøre jobben din så enkel som mulig, både på byggeplassen og i møtet med kunden. La oss hjelpe deg med å holde kundene fornøyde ved å sørge for at alt går knirkefritt på byggeplassen og at prosjektene fullføres i henhold til planen.

Energiselskaper

Vi i HögforsGST har lang erfaring med å samarbeide med energiselskaper. Vi investerer mye i produktutvikling og har de siste årene presentert flere løsninger for fjerde generasjons fjernvarme (4GDH).